Laju nabrak

  • 50CM Rubber Speed Bump With Yellow & Black Color

    50CM Karét Speed ​​nabrak Jeung Konéng & Hideung Warna

    Éta nabrak laju tugas beurat seueur dianggo pikeun kendaraan bermotor sapertos mobil, treuk, SUV & korsi roda jsb.

    lega dipasang di tempat parkir, garasi, gudang, hotél, mall, sakola, komunitas rumah sakit, situs konstruksi jsb

    Bagian konéng dijieunna tina karét konéng. Kontras warna anu kuat antara konéng sareng hideung nyiptakeun bédana visual pikeun ngingetkeun kasalametan supir nalika wengi

  • 50CM Square Rubber Speed Bump With Yellow Glass Bead Reflector

    50CM Square Karét Speed ​​nabrak Jeung Kaca Konéng Manik Reflektor

    Karét Speed ​​​​Humps ieu tiasa dianggo sampurna di taman, lingkungan sareng jalan sakola.

    Gampang diangkut sareng dipasang, lalu lintas Speed ​​​​Humps tiasa gancang disetél dina beton atanapi aspal, sareng jalur reflektif nawiskeun pisibilitas kana lalu lintas anu datang.

  • 100CM Driveway Rubber Traffic Speed Bump

    100CM Driveway Karét Laju Lalu Lintas Janggol

    Saé pikeun ngalambatkeun laju mobil sareng treuk pikeun nyiptakeun lingkungan anu aman pikeun pejalan kaki, murangkalih sareng pengendara. Kombinasi warna kaamanan pisibilitas tinggi-jalur karét EPDM konéng sareng konéng terang narik perhatian kana nabrak kagancangan dina wengi atanapi di lingkungan anu remen.

  • 6 Ft Rubber Speed Humps with Modular Interlocking Design

    6 Ft Karét Speed ​​Humps kalawan Desain Interlocking Modular

    Éta nabrak laju tugas beurat seueur dianggo pikeun kendaraan bermotor sapertos mobil, treuk, SUV & korsi roda jsb.

    lega dipasang di tempat parkir, garasi, gudang, hotél, mall, sakola, komunitas rumah sakit, situs konstruksi jsb

    Kaca konéng pilem manik reflective reminds kaamanan supir peuting