Speed ​​Bump

 • Shpejtësia e gomës 50 CM me ngjyrë të verdhë dhe të zezë

  Shpejtësia e gomës 50 CM me ngjyrë të verdhë dhe të zezë

  Këto gunga të shpejtësisë së rëndë përdoren gjerësisht për mjete motorike si makina, kamionë, SUV dhe karrige me rrota etj.

  montuar gjerësisht në parkingje, garazhe, depo, hotele, qendra tregtare, shkolla, spitale, kantiere etj.

  Pjesa e verdhë e bërë nga gome e verdhë.Kontrasti i fortë i ngjyrave midis të verdhës dhe të zezës krijon një ndryshim vizual për t'i kujtuar shoferit sigurinë gjatë natës

 • Përplasje e shpejtësisë prej gome katrore 50 cm me reflektor rruaza xhami të verdhë

  Përplasje e shpejtësisë prej gome katrore 50 cm me reflektor rruaza xhami të verdhë

  Këto Humps Speed ​​Gome funksionojnë në mënyrë të përsosur në parqe, lagje dhe rrugë me makinë në shkolla.

  Lehtë për t'u transportuar dhe instaluar, gungat e shpejtësisë së trafikut mund të vendosen shpejt në beton ose asfalt dhe shiritat reflektues ofrojnë dukshmëri për trafikun që vjen përballë.

 • Përplasje e shpejtësisë së trafikut prej gome 100 cm në rrugë

  Përplasje e shpejtësisë së trafikut prej gome 100 cm në rrugë

  E shkëlqyeshme për të ngadalësuar shpejtësinë e makinave dhe kamionëve për të krijuar një mjedis të sigurt për këmbësorët, fëmijët dhe çiklistët.Kombinimi i ngjyrave të sigurisë me dukshmëri të lartë - shirita gome EPDM të zeza dhe të verdha të ndezura sjellin vëmendjen ndaj goditjeve me shpejtësi gjatë natës ose mjediseve me dritë të ulët

 • Humps me shpejtësi gome 6 Ft me dizajn modular të ndërthurjes

  Humps me shpejtësi gome 6 Ft me dizajn modular të ndërthurjes

  Këto gunga të shpejtësisë së rëndë përdoren gjerësisht për mjete motorike si makina, kamionë, SUV dhe karrige me rrota etj.

  montuar gjerësisht në parkingje, garazhe, depo, hotele, qendra tregtare, shkolla, spitale, kantiere etj.

  Filmi reflektues i rruazës së qelqit të verdhë i kujton shoferit sigurinë gjatë natës