Брзина

 • Гумена брзина од 50CM со жолта и црна боја

  Гумена брзина од 50CM со жолта и црна боја

  Овие тешки брзини се користат за моторни возила како што се автомобили, камиони, SUV и инвалидска количка итн.

  широко монтирани на паркинзи, гаража, магацин, хотели, трговски центри, училишта, болници, градилишта итн.

  Жолт дел изработен од жолта гума.Силниот контраст на боите помеѓу жолтата и црната создава визуелна разлика за да го потсети возачот на безбедност ноќе

 • Квадратна гумена брзина од 50 cm со рефлектор од жолто стаклено зрно

  Квадратна гумена брзина од 50 cm со рефлектор од жолто стаклено зрно

  Овие Rubber Speed ​​Humps функционираат совршено во паркови, населби и училишта за возење.

  Лесен за транспорт и инсталирање, сообраќајните Speed ​​Humps може брзо да се постават на бетон или асфалт, а рефлектирачките ленти нудат видливост на сообраќајот од спротивната страна.

 • 100CM гумени сообраќајни гумени удари

  100CM гумени сообраќајни гумени удари

  Одлично за забавување на брзината на автомобилите и камионите за да се создаде безбедна средина за пешаците, децата и велосипедистите.Безбедносна комбинација на бои со висока видливост - црни и светло жолти EPDM гумени ленти го обрнуваат вниманието на брзините ноќе или на средини со слаба осветленост

 • Гумени брзини од 6 стапки со модуларен дизајн на испреплетување

  Гумени брзини од 6 стапки со модуларен дизајн на испреплетување

  Овие тешки брзини се користат за моторни возила како што се автомобили, камиони, SUV и инвалидска количка итн.

  широко монтирани на паркинзи, гаража, магацин, хотели, трговски центри, училишта, болници, градилишта итн.

  Жолта стаклена рефлектирачка фолија со мониста потсетува на безбедноста на возачот ноќе