Speed ​​Bump

  • 50CM Rubber Speed ​​Bump Kanthi Werna Kuning & Ireng

    50CM Rubber Speed ​​Bump Kanthi Werna Kuning & Ireng

    Benjolan kacepetan tugas abot kasebut akeh digunakake kanggo kendaraan bermotor kayata mobil, truk, SUV & kursi rodha.

    akeh dipasang ing parkir, garasi, gudang, hotel, mall, sekolah, komunitas rumah sakit, situs konstruksi dll

    Bagian kuning digawe saka karet kuning.Kontras warna sing kuat antarane kuning lan ireng nggawe prabédan visual kanggo ngelingake safety driver ing wayah wengi

  • Bump Karet Persegi 50CM Kanthi Reflektor Manik Kaca Kuning

    Bump Karet Persegi 50CM Kanthi Reflektor Manik Kaca Kuning

    Hump ​​Karet Karet iki bisa digunakake kanthi becik ing taman, tetanggan lan dalan sekolah.

    Gampang kanggo transportasi lan nginstal, lalu lintas Speed ​​Humps bisa cepet diatur ing beton utawa aspal, lan ngudani reflektif nawakake visibilitas kanggo lalu lintas teka.

  • 100CM Driveway Karet Kecepatan Lalu Lintas Bump

    100CM Driveway Karet Kecepatan Lalu Lintas Bump

    Apik kanggo nyepetake kacepetan mobil lan truk kanggo nggawe lingkungan sing aman kanggo para pejalan kaki, bocah lan pengendara sepeda.Kombinasi warna safety visibilitas dhuwur-jalur karet EPDM kuning lan kuning padhang menehi perhatian marang nabrak kacepetan ing wayah wengi utawa lingkungan sing kurang cahya

  • 6 Ft Karet Kacepetan Humps karo Modular Interlocking Design

    6 Ft Karet Kacepetan Humps karo Modular Interlocking Design

    Benjolan kacepetan tugas abot kasebut akeh digunakake kanggo kendaraan bermotor kayata mobil, truk, SUV & kursi rodha.

    akeh dipasang ing parkir, garasi, gudang, hotel, mall, sekolah, komunitas rumah sakit, situs konstruksi dll

    Film reflektif manik kaca kuning ngelingake safety driver ing wayah wengi