Mbytje e rrotave

 • Mbytje me rrota gome

  Mbytje me rrota gome

  Ky bllokues i qëndrueshëm dhe i fortë i rrotave gome parandalon rrotullimin e automjeteve gjatë mirëmbajtjes ose ruajtjes.Mbajtësja e lehtë e rrotave përmban konstruksion për të gjitha kushtet e motit për performancë të besueshme në çdo klimë dhe një dorezë kapëse të derdhur për pozicionim të lehtë.Me një sipërfaqe jo të rrëshqitshme për tërheqje superiore, kjo rrota e fortë gome është një element thelbësor sigurie për riparimin ose ruajtjen e automjeteve.

 • Mbytje e madhe e verdhë gome me rrota për kamion

  Mbytje e madhe e verdhë gome me rrota për kamion

  Ky bllokues i qëndrueshëm dhe i fortë i rrotave gome parandalon rrotullimin e automjeteve gjatë mirëmbajtjes ose ruajtjes.Mbajtësja e lehtë e rrotave përmban konstruksion për të gjitha kushtet e motit për performancë të besueshme në çdo klimë dhe një dorezë kapëse të derdhur për pozicionim të lehtë.Me një sipërfaqe jo të rrëshqitshme për tërheqje superiore, kjo rrota e fortë gome është një element thelbësor sigurie për riparimin ose ruajtjen e automjeteve.

 • Mbytje rrota gome me dorezë

  Mbytje rrota gome me dorezë

  Ky bllokues i qëndrueshëm dhe i fortë i rrotave gome parandalon rrotullimin e automjeteve gjatë mirëmbajtjes ose ruajtjes.Mbajtësja e lehtë e rrotave përmban konstruksion për të gjitha kushtet e motit për performancë të besueshme në çdo klimë dhe një dorezë kapëse të derdhur për pozicionim të lehtë.Me një sipërfaqe jo të rrëshqitshme për tërheqje superiore, kjo rrota e fortë gome është një element thelbësor sigurie për riparimin ose ruajtjen e automjeteve.

 • Mbushje e vogël me rrota gome

  Mbushje e vogël me rrota gome

  Ky bllokues i qëndrueshëm dhe i fortë i rrotave gome parandalon rrotullimin e automjeteve gjatë mirëmbajtjes ose ruajtjes.Mbajtësja e lehtë e rrotave përmban konstruksion për të gjitha kushtet e motit për performancë të besueshme në çdo klimë dhe një dorezë kapëse të derdhur për pozicionim të lehtë.Me një sipërfaqe jo të rrëshqitshme për tërheqje superiore, kjo rrota e fortë gome është një element thelbësor sigurie për riparimin ose ruajtjen e automjeteve.