Заглавување на тркалата

 • Глумени тркала прицврстувач

  Глумени тркала прицврстувач

  Овој издржлив, цврст гумен држач за тркала ги спречува возилата да се тркалаат за време на одржувањето или складирањето.Лесниот држач за тркала има конструкција за сите временски услови за сигурни перформанси во секоја клима и обликувана рачка за држење за лесно позиционирање.Со нелизгачка површина за супериорна влечна сила, овој цврст гумен држач за тркала е суштински безбедносен елемент за поправка или складирање на возилото.

 • Голема жолта гумена гарнитура за тркала за камион

  Голема жолта гумена гарнитура за тркала за камион

  Овој издржлив, цврст гумен држач за тркала ги спречува возилата да се тркалаат за време на одржувањето или складирањето.Лесниот држач за тркала има конструкција за сите временски услови за сигурни перформанси во секоја клима и обликувана рачка за држење за лесно позиционирање.Со нелизгачка површина за супериорна влечна сила, овој цврст гумен држач за тркала е суштински безбедносен елемент за поправка или складирање на возилото.

 • Гумен држач за тркала со рачка

  Гумен држач за тркала со рачка

  Овој издржлив, цврст гумен држач за тркала ги спречува возилата да се тркалаат за време на одржувањето или складирањето.Лесниот држач за тркала има конструкција за сите временски услови за сигурни перформанси во секоја клима и обликувана рачка за држење за лесно позиционирање.Со нелизгачка површина за супериорна влечна сила, овој цврст гумен држач за тркала е суштински безбедносен елемент за поправка или складирање на возилото.

 • Мал гумен приклучок за тркала

  Мал гумен приклучок за тркала

  Овој издржлив, цврст гумен држач за тркала ги спречува возилата да се тркалаат за време на одржувањето или складирањето.Лесниот држач за тркала има конструкција за сите временски услови за сигурни перформанси во секоја клима и обликувана рачка за држење за лесно позиционирање.Со нелизгачка површина за супериорна влечна сила, овој цврст гумен држач за тркала е суштински безбедносен елемент за поправка или складирање на возилото.