pengesë parkimi prej çeliku

 • Steel Parking Barrier-Seria PLE
 • Steel Parking Barrier-Seria PLD

  Steel Parking Barrier-Seria PLD

  Kjo seri përdoret për sigurinë e parkimit dhe mund të instalohet fort në tokë.E verdha dhe e zeza shkaktojnë dallime vizuale dhe reflektojnë dritën, duke i kujtuar shoferit të jetë i sigurt gjatë natës.

 • Steel Parking Barrier-Seria PLC

  Steel Parking Barrier-Seria PLC

  Kjo është një pengesë e rëndë parkimi.Këto shtylla metalike mund të përdoren në situata të tilla si magazina, spitale, parkingje apo çdo situatë tjetër ku nevojitet kontrolli i trafikut.

 • Steel Parking Barrier-Seria PLB

  Steel Parking Barrier-Seria PLB

  Ky është një barrierë parkimi me detyrë të rëndë, e palosshme për parkingun e automjeteve, shtylla e sigurisë së automjetit, e palosshme me 3 çelësa.Kjo është një pengesë ideale e kyçur për të mbajtur parkimin tuaj të sigurt nga automjetet e panjohura.Këto shtylla metalike mund të përdoren në situata të tilla si magazina, spitale, parkingje ose çdo situatë tjetër ku nevojitet kontrolli i trafikut.