Rampa e kufirit të rrugës për drejtimin e rrugës, rampa e pragut për karriget me rrota

Përshkrim i shkurtër:

Dimensionet: 39,4 L” x20″ W x 2″H
Pesha: 11.6 kg
Materiali: gomë e mirë
Përdoret: brenda dhe jashtë


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Artikuj të tjerë:

Numri i modelit

Gjatësia

Gjerësia

Lartësia

Pesha për njësi

Materiali

Kapaciteti

Ngjyrë

TRD01

1000 mm

160 mm

20 mm

1.9 kg

Gome

5000 kg

E zezë

TRD02

1000 mm

300 mm

30 mm

6.2 kg

Gome

5000 kg

E zezë

TRD03

1000 mm

400 mm

40 mm

8.1 kg

Gome

5000 kg

E zezë

TRD04

1000 mm

500 mm

50 mm

11.6 kg

Gome

5000 kg

E zezë

TRD05

1000 mm

600 mm

60 mm

16.3 kg

Gome

5000 kg

E zezë

TRD06

1000 mm

700 mm

70 mm

20.9 kg

Gome

5000 kg

E zezë

Karakteristikat:

* Gradient 1 në 10
*Nuk kërkohet instalim
*Prodhuar nga gome 100% e ricikluar
*Kapaciteti deri në 500 kg
*I përshtatshëm për Perfect për çdo tranzicion
*Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm
skuter për karrige me rrota/lëvizshmëri manuale dhe elektrike, si p.sh. strehë kopshti, akses në kositësin e kalërimit, vegla dhe aksesorë për lëndinë, kasolle, garazh, vendkalim ose ndonjë hyrje të vogël

Detaje:

*Bërë nga gome 100% e ricikluar (35% gome e papërpunuar).Përmbajtja e gomës është çelësi i cilësisë
Përmbajtja 35% e gomës së papërpunuar mund të bëjë që rampa të ketë performancë shumë të mirë, pamje perfekte.E zezë dhe me shkëlqim perfekt
*Pa erë të pakëndshme gome.Mund të përdoret direkt në ambiente të mbyllura


  • E mëparshme:
  • Tjetër: