produkt

APLIKACIONET

 • adimg1
 • adimg2

rreth

kompania

Tiantai Yongsheng Traffic Facilities Co., Ltd. është një prodhues i objekteve të trafikut me pajisje testimi të pajisura mirë dhe forcë të fortë teknike, e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e materialeve të gomës në Mbrojtësin e Kabllit, Sigurinë e Depove, sigurinë e parkingut dhe rampin.

Me një gamë të gjerë, cilësi të mirë, çmime të arsyeshme dhe dizajne elegante, produktet tona përdoren gjerësisht në industri dhe në industri të tjera. Produktet tona njihen dhe besohen gjerësisht nga përdoruesit dhe mund të plotësojnë nevojat ekonomike dhe sociale që ndryshojnë vazhdimisht.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha
të fundit

Lajme

 • Are the speed bumps that can be seen everywhere really standard?
  20-09-27
  A janë pengesat e shpejtësisë që mund të shihen ndonjëherë...
 • The placement and function of wheel stoppers.
  20-09-27
  Vendosja dhe funksioni i ndalimit të rrotave...
 • How to deal with suspension “killer” speed bumps?
  20-09-27
  Si të merreni me pezullimin “vrasës...