челична паркинг бариера

 • Steel Parking Barrier-PLE Series
 • Steel Parking Barrier-PLD Series

  Челик паркинг бариера-PLD серија

  Оваа серија се користи за безбедност при паркирање и може цврсто да се инсталира на земја. Жолтата и црната боја предизвикуваат визуелни разлики и ја рефлектираат светлината, потсетувајќи го возачот да биде безбеден ноќе.

 • Steel Parking Barrier-PLC Series

  Челик паркинг бариера-PLC серија

  Ова е тешка бариера за паркирање. Овие метални столпчиња може да се користат во ситуации како што се магацини, болници, паркинзи или која било друга ситуација кога е потребна контрола на сообраќајот.

 • Steel Parking Barrier-PLB Series

  Челик паркинг бариера-PLB серија

  Ова е преклопна бариера за паркирање со тешка должност, преклопен столп за безбедносен паркинг на возилото, способен за преклопување со 3 клучеви. Ова е идеална бариера што може да се заклучува за да го заштитите вашето паркирање од непознати возила. Овие метални столпчиња може да се користат во ситуации како што се магацини, болници, паркинзи или која било друга ситуација кога е потребна контрола на сообраќајот.